Leuke kleding voor je citytrip

leuke-kleding.jpg

Leuke kleding voor je citytrip

Het voorjaar staat voor de deur. Oh jongens ik ben zo blij. Langzaam aan kruip ik uit mijn winter-schuilplaats. Zo voelt het tenminste, de dagen worden weer langer en hier en daar hoor ik de vogeltjes fluiten. Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe leuke kleding. Leuke kleding in vrolijke voorjaarstinten om bijvoorbeeld te dragen tijdens een citytrip. De leuke kleding die ik in dit artikel voor je heb geslecteerd zijn ideaal om mee te nemen op citytrip. Licht, makkelijke te combineren en comfortabel.

Of je nu een weekendje doorbrengt in eigen land of straks als het weer mag naar één van deze Europese zonbestemmingen gaat. Leuke kleding mag wat mij betreft niet ontbreken in mijn koffer.

Leuke kleding van Roosoo

Roosoo is een nieuwe webshop vol met leuke kleding outfits voor vrouwen. Nog leuker is dat Roosoo ook wordt gerund door een leuke ondernemende jonge vrouw: Geneviere die ook gek is op reizen en er op uit gaan met haar gezin.

leuke-kleding-citytrip.jpg

Ze vroeg mij om model te staan voor haar nieuwe collectie en toen ik deze body’s zag in al die mooie kleurtjes was ik verkocht. De body’s voelen heerlijk zacht aan, hebben een overslag en een fijn satijnen lookje. De satijnen look geeft de body een glamoureuze uitstraling. Waardoor je je outfit makkelijk van een look voor een dagje shoppen of wanderen door een leuke stad tijdens je citytrip met kids, kan omtoveren in een perfecte outfit om in de namiddag te borrelen aan het strand bijvoorbeeld. Zo heb je dus twee outfits in één. Handig voor als je alleen met handbagage reist of met heel het gezin maar één of twee koffers wil inchecken.

>> If you like this post, you’ll love: grote kindvriendelijke vakantiehuizen in Nederland

1.jpg

Ook shoppen bij Roosoo, met de code MKMT20 ontvang je 20% korting op je bestelling.

Als moeder van kleine kinderen ben je constant in beweging. Thuis maar nog meer als je op vakantie bent met je kinderen. Je kent het wel, glijbaan op en af, achter ze aan rennen, spelletjes doen en optillen. Ik vind het dan prettig om niet na te hoeven denken of mijn top naar beneden zakt en ongewild te veel decolleté laat zien. Embarrasing. Deze body's blijven goed op zijn plek en laten je zorgeloos genieten van je kindjes en je vakantie.

De Lila body van Roosoo ( zie boven) is mijn favoriet. Deze kleur springt er voor mij uit en geeft mij meteen dat heerlijke voorjaarsgevoel. De body heeft een lange mouw waardoor je ‘m nu al lekker aan kan.

Combineer de body met een leuke flaired broek of een boyfriend jeans voor een stoerdere outfit. Zijn de temperaturen al wat hoger dan combineer je deze leuke kleding met een denim short.

Body’s 19,95,-

Ook shoppen bij Roosoo, met de code MKMT20 ontvang je 20% korting op je bestelling.

>> If you like this post, you’ll love: krullend haar verzorgen op vakantie

leuke-kleding-citytrip-momjeans.jpg

Mom Jeans voor de win

Naast de leuke kleding van Roos voor op je citytrip die ik je hier boven heb laten zien mag er nog iets niet ontbreken in mijn koffer als ik op citytrip ga met mijn gezin. Een super comfy jeans. En welke jeans zit nou comfortabeler dan een mom jeans. Juist, geen enkele.

Wat ik het toffe vind aan deze mom jeans is dat ie lekker stoer is maar toch classy. Je kan ‘m echt met alles combineren. Sneakertje er bij of een pump en je bent ready to go. Nu zou ik een pump niet zo snel aantrekken tijdens mijn vakantie met kids maar ik ken mama’s die hun hand er niet voor omdraaien.

Mom Jeans/ Boyfriend jeans 34,95

>> If you like this post, you’ll love: op vakantie met de auto

denim-jurkje.jpg

Denim jurkje

Roosoo heeft zoveel leuke kleding voor je citytrip. Dit denim jurkje bijvoorbeeld. De panty die ik op de foto draag maakt de look voor mij echt af. Word er gewoon vrolijk van als ik er naar kijk. Omdat je dit jurkje ook met van alles kan combineren is het een top kledingstuk om mee te nemen op een weekendje weg met kids of een citytrip met je gezin. Omdat ie wat korter valt en je dus niet zomaar voorover kan bukken - of nou ja kan natuurlijk wel maar of dat wil is de vraag- kan je ‘m het beste dragen voor een middagje op een terras. Of je draagt ‘m open met een short er onder. Sandaaltjes of sneakers er onder en gaan.

Denim Dress 22,95

In dit artikel deelde ik de leuke kleding van Roosoo met je om mee te nemen tijdens je citytrip of weekendje weg met kids. Alle kleding is makkelijk te combineren en comfy. Hou Roosoo in de gaten voor leuke kleding.

Ook shoppen bij Roosoo, met de code MKMT20 ontvang je 20% korting op je bestelling.


 
esmee.textbox.backgroun.white.png

Wat mag niet ontbreken in jouw citytrip koffer?

Deel het met mij in de comments