Vakantie Zoutelande| Vakantie huisje huren Zeeland

es 2.jpg

Vakantie Zoutelande

Vakantie in Zoutelande? Waarom niet dacht ik. De voorjaarsvakantie kwam er aan en we waren echt een hele tijd niet meer op vakantie geweest. De laatste echte vakantie was de reis naar Kaapverdië in december 2018. Ik had nog een voucher van Air Bnb overgehouden aan de gecancelde zomervakantie van 2020 dus bracht ik mijn eigen tips om de perfecte vakantie accommodatie voor een groot gezin te vinden in praktijk. Ik ging op zoek naar een vakantie huisje in Zeeland. En vond een heel fijn plekje. Knus comfortabel en precies genoeg ruimte voor een gezin van 6.

In dit artikel deel ik alles over dit vakantiehuis in Zeeland. De locatie, het (kleinschalige) vakantiepark waarop het ligt en vertel ik je waarom jij dit vakantie huisje ook wel zou willen huren in Zeeland. Een super verblijf voor je vakantie in Zoutelande met kids.

>> If you like this post, you’ll love: 8 tips om te besparen op je vakantie accommodatie

kamer2.jpg

Vakantiehuisje huren Zeeland

Het vakantiehuisje “Duinhelm” dat ik huurde van Ron & Linda in Zeeland, staat op het kleinschalige vakantiepark Zon,Zee, Duin in Zoutelande. Perfecte naam overigens want wat heb je nog meer nodig dan Zon, Zee en Duin tijdens je vakantie in Zoutelande? Het huisje in Zeeland ligt pal achter de duinen. Een top locatie als je van rust houdt en ruimte houdt maar toch wat faciliteiten wil.

Op het park is een kleine speeltuin voor de kids, een pingpong tafel en een klein voetbalveldje met goals. Er is een receptie en een fietsverhuur. Vanaf het park loop je in ongeveer 10 minuten via een deels verhard pad en deels een zo naar het prachtige strand van Zoutelande. Vier je je vakantie in Zoutelande met kleine kinderen dan is een bolderkar geen slecht idee om mee te nemen als je naar het strand gaat.

bebe.jpg

Huisje Zeeland

Het huisje van Ron & Linda is een van de betere huisjes op het park. Het is mooi en gezellig ingericht. Iets wat ik belangrijk vind als ik op vakantie ben met mijn kids. Tijdens je vakantie met kinderen breng je veel meer tijd door in je accommodatie dan als je zonder kinderen reist. Ik vind het dan fijn om in een gezellig ingerichte accommodatie te zijn.

muur.jpg

Alle kamers in het huisje in Zeeland zijn mooi ingericht. De twee master bedrooms beschikken over de meeste details en woonaccessoires. De kamer waar de twee oudste jongens sliepen was simpel maar prima. De woonkamer is wat aan de kleine kant maar de tuin maakt dat goed. De tuin is ruim en loopt rond het huis. Er is een terras gedeelte met tafels en stoelen, waar je ook kunt barbecuen. En een gedeelte met gras en een picknicktafel.

Faciliteiten huisje:

  • vaatwasser

  • combi magnetron

  • goede bedden

  • goed kookgerei

  • nette badkamer met douche

  • genoeg kastruimte

  • sfeervol

  • ruime tuin

De verhuurders van het vakantiehuis in Zeeland zijn vriendelijk en goed bereikbaar. We hadden een probleem met de tv en Ron kwam ‘ s avonds langs om het te fixen. Wij hebben er een fijn verblijf gehad en ik raad het hartstikke aan als accommodatie voor een vakantie in Zeeland, Zoutelande met je gezin.

>> If you like this post, you’ll love: Waarom1 op 1 nachtjes weg zo waardevol zijn

iuna.jpg

 
esmee.textbox.backgroun.white.png

Wat vind jij belangrijk bij het kiezen van een vakantiehuisje?

 

Gerelateerde posts: