Bezienswaardigheden Den Haag | Streetart Den Haag

Beeklaan, Den Haag

Beeklaan, Den Haag

Bezienswaardigheden Den Haag | Streetart in Den Haag

Streetart, I love it. De street art in Den Haag vind ik één van de tofste bezienswaardigheden in Den Haag. Niets heerlijker dan door een stad te lopen en het ene na het andere mooie kunstwerk te zien. Gratis. Op straat. Het allerleukst vind ik het om streetart zomaar ineens tegen te komen. Dat je je verwonderd en je een badass voelt omdat je op dat moment tegen streetart bent aangelopen.

Maar de streetart in Den Haag zit vooral op plekken waar je niet zomaar komt als je geen local bent. In woonwijken of op een industrie terrein. Daarom heb ik een aantal plekken met streetart in Den Haag voor je op een rijtje gezet. En eerlijk, deze streetart tour mag niet ontbreken tijdens je dagje uit in Den Haag. Sterker nog, zet het op nummer 1 van de bezienswaardigheden in Den Haag als je van streetart houdt. You’ll thank me later.

Streetart kijken is een geschikte activiteit voor een dagje uit met kids. Je bent buiten en ze maken op een laagdrempelige manier kennis met kunst. Ook voor een dagje uit met kinderen die al meer ervaring hebben met kunst is een streetart tour tof om te doen. Geen zin in streetart maar wel in een dagje Den Haag met kids? Deze activiteiten zijn leuk met kinderen in Den Haag. Of ga naar één van deze acht kindermusea in Nederland.

>> If you like this post, you’ll love: 15x doen in thuisisolatie met kids

Flying Lady Binckhorstlaan 287, Den Haag

Flying Lady Binckhorstlaan 287, Den Haag

Streetart Den Haag

Veel streetart in Den Haag is gemaakt vanuit The Hague Streetart. The Hague streetart biedt ook Streetart Tours aan, ideaal voor een dagje uit met kinderen. In het stadsdeel Segbroek zijn maar liefst 40 Streetart kunstwerken te vinden. Wil je liever zelf op streetart expeditie? Vergeet je camera niet mee te nemen, je hele Instagram feed fleurt er van op. Deze toffe kunstwerken mag je niet missen.

Regentesse Kwartier - Beeklaan

Misschien is dit wel een van mijn favoriete streetart werken in Den Haag. Tenminste als het gaat om beschilderde elektriciteit-huisjes. De kleuren, de vormen, I Love it. En het Regentessekwartier is een gezellige wijk met verschillende restaurantjes en barretjes. Ben je klaar met deze bezienswaardigheid in Den Haag: tijd voor een lekker drankje ergens.

Den Haag Centrum

Op het Achterom, in Den Haag Centrum vind je achter het Novotel een prachtig streetart kunstwerk waar je meteen vrolijk van wordt. Een lichtgele muur met grote bloemen. Ben je in het centrum van Den Haag ga dan even kijken.

>> If you like this post, you’ll love: 12 dingen om te doen als je niet kan reizen

Eykenduinen -Thorbecke Laan

Nog een vrolijk elektriciteit-huisje beschildert met eksters vind je aan de Thorbecke laan in de wijk Eykenduinen Je kan makkelijk parkeren langs de weg of het parkeerterrein dat achter het huisje ligt zodat je deze Haagse streetart goed bekijken kunt.

Binckhorstlaan 151 Den Haag

Binckhorstlaan 151 Den Haag

Binckhorstlaan

Aan de Binckhorstlaan zijn meerdere streetart werken te vinden. In de eerste instantie denk je dat er niet veel te vinden is. Maar als je om hoog kijkt en om de hoekjes zie je de mooiste streetart. Een stuk na de Mac Donalds begint eigenlijk een mini tour. Met om de zoveel meter iets tofs om te zien. Op voormalig skatepark Sweatshop Skatepark is echt zoveel moois te zien. De huge Flying Lady is mijn favoriet.

De streetart die ik heb genoemd in dit artikel zijn mijn favorieten. Maar er is nog zoveel meer toffe streetart te zien in Den Haag. Hou de website van The Hague Streetart in de gaten of boek een tour bij hen. Leuk in de zomer én om te doen met je kids.

>> If you like this post, you’ll love: hotels met familiekamers voor grote gezinnen


 
esmee.textbox.backgroun.white.png

Waar staat jouw favoriete streetart?

 

Gerelateerde Posts: