7x koffie Amsterdam Oost | Dit zijn de leukste koffietentjes om koffie af te halen

7x-koffie-amsterdam-oost

7x koffie Amsterdam Oost

7x koffie in Amsterdam Oost, de COVID-19 editie. Nu de lockdown wel erg lang voelt te duren en er niets anders te doen is dan wandelen dacht ik: laat ik twee van mijn favoriete bezigheden koppelen. Wandelen door Amsterdam en koffie hotspots bezoeken. Kids mee, warme jas aan, paraplu in de tas voor de zekerheid; let’s go. Dit zijn de leukste koffietentjes in Amsterdam Oost om koffie af te halen.

Stek Deli

Yes, een andere topper onder de koffiebars in Amsterdam, Stek is nog wel open voor afhaal koffietjes en meer. Vanaf woensdag t/m zondag kan je er tussen 10:00 - 17:00 afhalen.

Benji’s

Benji’s is niet alleen één van mijn favoriete koffie hotspots in Amsterdam Oost, het is ook een fijne plek om te lunchen in het weekend. Ze serveren hier heerlijke Burrata. Maar nu alles voorlopig nog dicht is bestel ik er graag wat. Helaas is Benji’s helemaal gesloten op dit moment, je kan er alleen eten bestellen via de website. Toch wilde ik Benji’s niet overslaan.

>> If you like this post, you’ll love: 15x doen in thuisisolatie met kids

Motion Coffee

Denk je dat je alle leuke koffietentjes in Amsterdam Oost wel gehad hebt, kom je Motion Coffee nog tegen in de van Swindenstraat. Loop binnen voor een koffietje of iets anders warms en loop richting

Coffee Bru

Aan misschien wel het leukste plein van Amsterdam Oost vind je Coffe Bru. Een gezellige Espresso Bar waar je naast een goede latte ook heerlijke cakes kan afhalen. En natuurlijk een sapje of theetje voor de kids. Coffee Bru behoort wat mij betreft absoluut tot de hotspots in Amsterdam.

Blend Coffee & Wine

leukste-koffietentjes-amsterdam

Tijdens je wandeling door Oostpoort haal je je bakje Buscaglione koffie - koffie van topkwaliteit uit Rome bij Blend Coffee & Wine. Ga aan de kade zitten bij mild weer en geniet van de rust. Of wandel door en bewonder de nieuwe gebouwen in dit relatief nieuwe deel van Amsterdam Oost.

Anne & Max

In winkelcentrum Brazilië (ha meteen al in de vacay vibes door de naam) zit Anne & Max. Een fijn plekje om te lunchen met kids. En voor nu ideaal om je verse koffie en voor de kids een verse jus af te halen.

>> If you like this post, you’ll love: Amsterdam Noord met kids

Barmhartig Coffee

Koffie with a view haal je bij Barmhartig Coffee aan de Amsterdamse Veemkade. Midden in Amsterdam Zeeburg met uitzicht op het KNSM eiland. In de winter kan het er wat fris zijn vanwege de bijna constante wind die er staat. Trek een warme jas aan en geniet tijdens je wandeling van een lekkere warme cappuccino.

Coffee Company

De Coffee Company is ideaal voor ouders en kinderen. Hier haal je niet alleen heel veel verschillende soorten koffie’s (met of zonder koffiesiropen) maar ook heerlijke warme chocomel van Tony’s Chocolonely. Plakje cake of stuk cheesecake er bij en je hebt genoeg energie voor een wandeling door Amsterdam Oost.

Bezoek je de vestiging aan de Middenweg, dan is het Frankendael park de perfecte locatie om je drankjes te nuttigen. Bij droog weer kunnen je kids in de speeltuin spelen. De andere vestiging van de Coffee Company zit aan het Java Plein.

Dit waren de leukste koffietentjes om koffie of te halen in Amsterdam Oost. In 7x koffietentjes in Amsterdam Oost las je waar je in tijden van COVID-19 nog steeds de lekkerste koffie kan afhalen in Amsterdam Oost.


 
esmee.textbox.backgroun.white.png

Ben jij een koffie of thee drinker?

 

Gerelateerde posts: