10x kerstcadeau inspiratie voor reisliefhebbers

kerstcadeau-inspiratie-reisliefhebbers.jpg

10x kerstcadeau inspiratie voor reisliefhebbers

10x kerstcadeau inspiratie voor reisliefhebbers, omdat de feestdagen inmiddels al om de hoek staan. Heb jij geen idee wat voor kerstcadeau je kan geven aan je bff die gek is op reizen? Of je aan je zus die een echte reisliefhebber is? In dit artikel deel ik 10x kerstcadeau inspiratie voor vrouwelijke reisliefhebbers met je. En eerlijk gezegd zou ik al deze kerstcadeautjes zelf wel willen krijgen voor kerst. Alle cadeautjes uit 10x kerstcadeau inspiratie voor reisliefhebbers zijn goed betaalbaar en ideaal voor alle vrouwen in je leven die gek zijn op reizen.

#1 Poster van je favoriete stad

Jouw favoriete stad aan de muur in de vorm van een plattegrond. Bij printmijnposter.nl maak je van elke stad ter wereld online een poster. Pas de stijl, de lay-out en de tekst aan zodat je een unieke poster krijgt.

#2 Armband met travelquote

Met een sieraad geef je iets blijvends, een herinnering aan een speciaal moment. Deze mooie armbanden zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver en rosé en zijn gemaakt van roestvrijstaal. De reis-quotes die er op staan maken deze armband tot een extra persoonlijk cadeau.

Je kan kiezen uit de quotes:

  • Enjoy the Journey

  • Dream, Travel, Discover

  • Expect Miracles

  • Make it happen

#3 Matador flexibele reisflesjes

Ideaal voor op reis, deze flexibele reisflesjes kan je super klein opvouwen na gebruik. En door hangfunctie boven aan het flesje kan je ‘m aan je tas bevestigen. Dat scheelt weer ruimte.

>> If you like this post, you’ll love: 15x doen in thuisisolatie met kids

#4 Boek Bucketlist reizen

Nog meer inspiratie voor mooie reizen die je wil maken voordat je er te oud voor bent.

#5 Kittig paspoorthoesje van My Jewellery

In stijl op reis gaan doe je met dit papsoorthoesje van My Jewellery. Show them your passport and smile.

packing-cubes.jpg

#6 Packingcubes met panter print

Packingcubes zijn een handige hulp bij inpakken als je weet hoe je ze moet gebruiken. Deze cubes met panterprint vrolijken je koffer in een handomdraai op.

#7 One line a day travel diary

Als kraamcadeau voor mijn derde zoon kreeg ik het boekje Mom’s one line a day. Een boekje waarin je 5 jaar lang elke dag 1 zin schrijft over wat je die dag hebt meegemaakt met je kind. Het is absoluut het beste kraamcadeau dat ik ooit heb gekregen. Herinneringen zijn alles voor mij.

Het one line a day reisboekje is hetzelfde idee, niet verdeeld over vijf jaar maar genoeg legen bladzijdes voor een aantal reizen.Elke keer als je op reis bent schrijf je één zin per dag. Als het boekje vol is heb je een prachtig document vol herinneringen.

#8 Leesknijper

Voor de ook-op-vakantie-boekenwurm die soms in donkere kamers moet lezen want: kleine kinderen. Deze knijper klip je zo boven aan je boek en het lampje schijnt genoeg licht om lekker bij te kunnen lezen voor het slapen gaan.

#9 Anywhere Travelguide

Een pakje kaarten met daarop allerlei opdrachten om uit te voeren op reis. Zoals: schrijf op een stukje papier wat je zo mooi vindt aan deze stad en leg het ergens neer waar een ander het kan vinden. Of: koop een souvenir dat deze dag samenvat.

#10 Klikkie abonnement

Foto’s worden steeds minder afgedrukt. Des te leuker een klikte abonnement cadeau te geven waarbij er elke maand een aantal foto’s mogen worden afgedrukt. De foto’s ontvangen voelt als elke keer een klein cadeautje. Ze worden mooi verpakt en komen in verschillende formaten.

>> If you like this post, you’ll love: Uv zonnedoek van My Cloby

In dit artikel deelde ik 10x kerstcadeau inspiratie voor vrouwelijke reisliefhebbers met je. Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren. Mooie feestdagen gewenst alvast.


 
esmee.textbox.backgroun.white.png

Wat voor reiscadeau zou jij het liefst ontvangen?

 

Gerelateerde artikelen: